RAIKAN

CINTA

Syahir

&

Fatin

FEB

12

2022

SABTU

Majlis Kesyukuran

HJ. SAIFUDIN MOHAMAD

&

HJH. WAN ROSLIZA WAN RAMLI

dengan penuh kesyukuran kehadrat ilahi, kami mempersilakan Dato/Datin/Tuan/Puan/Encik/Cik ke majlis perkahwinan anakanda kami

MUHAMAD SYAHIR BIN SAIFUDIN

dengan pasangannya

FATIN SYATIRAH BINTI AHMAD RIDZUAN

Tarikh:
Sabtu, 12 Feb 2022

Masa:

2.00pm – 5.00pm

Tempat:
Lot 307, Kg Paya Bemban, Jalan Hospital, 15400 Kota Bharu, Kelantan.

kad kahwin lengkap

Ya Allah Ya Tuhan Kami, Kami mohon doa restu-mu, berkatilah majlis kami, Semoga ianya berjalan dengan sempurna sepertimana, yang engkau redhai dan semoga jodoh perkahwinan ini berkekalan buat selama-lamanya serta berbahagia di dunia dan akhirat. Amin Ya Rabbal Alamin

kad kahwin lengkap

6 thoughts on “Syahir & Fatin”

 1. Perkahwinan merupakan Sunnah Rasulullah SAW yang dianjurkan berdasarkan nas al-quran dan hadis, inilah fitrah yang dilalui oleh manusia dalam membina kehidupan dengan sempuna dan bahagia.

  “Apabila seorang hamba itu berkahwin, maka sesungguhnya dia telah berusaha menyempurnakan sebahagian agamanya, oleh itu hendaklah dia bertaqwa kepada Allah pada sebahagian lagi yang berbaki.” Riwayat al-Baihaqi (5486), al-Tabarani dalam Mu’jam al-Awsat (7647)

  Semoga mahligai yang dibina kekal hingga ke syurga. Sesungguhnya manusia itu dicipta berpasang pasangan. Jadikanlah ia sepertimana kasihnya Sulaiman kepada Zulaikha. Dan kasihnya Adam kepada Hawa.

  Tulus ikhlas daripada
  Sobri

  Reply
 2. Tahniah fatin dan syahir 💛 semoga ikatan yang dibina ini berkekalan hingga ke syurga Aamiinn 🤲🏻😍

  Reply
 3. Tahniah Syahir & Fatin. Pasangan yang sama cantik dan sama padan. Bagai pinang dibelah dua. Semoga bahagia hingga ke Jannah. Aamiin.

  11/2/2022 (Jumaat)

  Reply
Tinggalkan ucapan :