Penafian

Penafian Kad Nikah

Sekiranya anda memerlukan lebih banyak maklumat atau mempunyai sebarang soalan mengenai penafian laman web kami, sila hubungi kami melalui e-mel di nak@kadnikah.com

Penafian untuk Kad Nikah

Semua maklumat di laman web ini – https://kadnikah.com – diterbitkan untuk menyediakan perkhidmatan kad undangan perkahwinan dan barangan tambahan untuk majlis perkahwinan. Kad Nikah tidak membuat sebarang jaminan mengenai kesempurnaan, kebolehpercayaan dan ketepatan di website ini. Apa-apa tindakan yang anda ambil atas maklumat yang anda temui di laman web ini (Kad Nikah), adalah dengan risiko anda sendiri. Kad Nikah tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian dan / atau ganti rugi yang berkaitan dengan penggunaan laman web kami.

Dari laman web kami, anda boleh melawati tapak web lain dengan mengikuti hyperlink ke tapak luar tersebut. Walaupun kami berusaha untuk menyediakan pautan yang berkualiti kepada laman web yang berguna dan beretika, kami tidak mempunyai kawalan ke atas kandungan dan sifat laman web ini. Pautan ini ke laman web lain tidak menyiratkan cadangan untuk semua kandungan yang terdapat di laman web ini. Pemilik tapak dan kandungan mungkin berubah tanpa notis dan mungkin berlaku sebelum kami mempunyai peluang untuk menghapuskan pautan yang mungkin ‘buruk’.

Anda harus sedar bahawa apabila anda meninggalkan laman web kami, tapak lain mungkin mempunyai dasar dan syarat privasi yang berbeza yang berada di luar kawalan kami. Pastikan anda menyemak Dasar Privasi dari laman-laman ini serta “Syarat Perkhidmatan” mereka sebelum terlibat dalam sebarang perniagaan atau memuat naik sebarang maklumat.

Pembayaran
Pembayaran di website ini menggunakan payment gateway dari billplz, dengan itu pelanggan boleh membuat bayaran melalui CIMB, Maybank dan bank lain. Terma syarat billplz adalah luar kawalan kami, untuk maklumat lanjut mengenai billplz sila layari laman https://www.billplz.com .

Persetujuan

Dengan menggunakan laman web kami, anda dengan ini bersetuju dengan penafian & terma syarat kami.

Kemas kini

Sekiranya kami mengemaskini, meminda atau membuat sebarang perubahan kepada penafian ini, perubahan tersebut akan disiarkan dengan jelas di sini.