Walimatulurus

Ijmal

&

Zam Zam

NOV

30

2019

SABTU

Walimatulurus

Mohamed Akbar bin Nazardin

&

Nasriah binti Yunos

dengan penuh kesyukuran kehadrat ilahi, kami mempersilakan Dato/Datin/Tuan/Puan/Encik/Cik ke majlis perkahwinan anakanda kami

Muhammad Ijmal bin Mohamed Akbar

dengan pasangannya

Zam Zam Syafurah binti Samsudin

Tarikh
Sabtu, 30 Nov 2019

Masa
12 tengah hari – 5 petang

Tempat
Kompleks JPS Perlis Pengkalan Asam, Kampung Telok Kachang, 01000 Kangar, Perlis

kad kahwin lengkap

Ya Allah Ya Tuhan Kami, Kami mohon doa restu-mu, berkatilah majlis kami, Semoga ianya berjalan dengan sempurna sepertimana, yang engkau redhai dan semoga jodoh perkahwinan ini berkekalan buat selama-lamanya serta berbahagia di dunia dan akhirat. Amin Ya Rabbal Alamin

kad kahwin lengkap

Ucapan kepada Pengantin

67 thoughts on “Ijmal & Zam Zam”

  1. Barakallahu fi kum. Tahniah, moga perkahwinan ini dirahmati Allah dan membuka luas pintu rezeki kelak. Inn shaa Allah

    Reply
  2. Baarakallahu lakuma wa barakaa โ€˜alaikuma wa jaamaโ€™a bainakuma fi khair. Thniaahh ijmal

    Reply
    • Congrats Zamzam & partner ๐Ÿฅณ๐Ÿฅณ๐Ÿฅณmay Allah ease your way and Allah shower both of you blessings.

      Reply
    • Tahniah Zamzam Syafurah.. Selamat menempuh perjalanan hidup baru, semoga berbahagia hingga ke akhir hayat. Jadilah isteri yg solehah dan keluarga sakinah, mawaddah wa rohmah.. Aamiinn…

      Reply
  3. Wah ijmal… Congratulations… Xsangka dh nk kahwin… Excited classmate sndiri dh nak kahwin. May Allah bless your marriage… Smoga dimurahkan rezeki yg berkat dn bahagia hingga ke syurga. Xleh pergi majlis kau, tpi doa aq mengiringi kau. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

    Reply
  4. Tahniah Ijmal! Semoga dapat menjadi suami yang baik. May Allah shower both of you with endless happiness. Have a nice day! ๐Ÿ‘

    Reply
  5. Tahniah ijmal! Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat! Semoga segala persiapan kedua-dua belah pihak dipermudahkan amin..

    Reply
  6. Selamat pengantin baru zamzam dan pasangan.semoga berkekalan ke anak cucu hingga ke syurga๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

    Reply
  7. Congratulations my dearest Zam Zam and Ijmal. Wish you a lifetime of love and happiness. May Allah shower your marriage life with His Bless. Amin. ๐Ÿ’•

    Reply
  8. (If ur expecting a typical weeding wish, sorry not gonna happen ๐Ÿ˜ˆ)
    Happy weeding day pupupupupu *cry inside*
    Semoga happy #tilljannah gitewww hahahh and hv a happy and blissfull journey. Im happy and always happy fr u.
    Igtlah bahawasanya koi saksi oak penah ponteng puasa dekat tangga jambatan mcd hahahhahah

    Reply
    • Semoga semuanya dipermudahkan dan dilancarkan. Semoga bahagia sampai syurga! Koi doakan zuriat yang bakal lahir comel comel, sempurna akhlak, baik budi macam jamjam cayang (heee tashabar!) โ™ฅ๏ธ Kepada bakal husbaby jamjam, please jaga jamjam koi molek molek! Semoga semuanya dipermudahkan! AAMIIN! I love you and I miss you so much too!โœจ๐Ÿ˜˜โ™ฅ๏ธ๐Ÿ’•

      Reply
  9. Congratulations zamzam beby! Barakallah. Semoga happy selalu and kekal sampai jannah. I love you ๐Ÿ’•

    Reply
  10. TAHNIAH MY DEAR ZAM ZAM๐ŸŒน๐Ÿ’..FINALLY DAH TERJAWAB YG AOK KAWIN DLU DARI KOI..HAHAHA..SEMOGA BAHAGIA DENGAN PILIHAN HATI..๐Ÿ˜Š

    Reply
    • ya Allah kak zam serious lah nak kawen dah ? ๐Ÿ˜‚ xsangka nya.. Alhamdulillah tahniah kak zammmmmm tapi jauh nau nak g.. apa2 pun semoga ikatan yg bakal terjalin kekal smpai syurga Amin ๐Ÿฅฐ

      Reply
  11. Selamat pengantin baruu. Semoga bahagia hingga ke anak cucu. Jadi isteri yg solehah. Lepas nie kena jaga gelakk aok tu depan mak mertua. rindunyee nak tidur, borak. Lepak, kluar ngan aokkk. Lama sangat da tak jumpe. Miss you n love you ๐Ÿ’•

    Reply
  12. Kepada zam zam, terima kasih sebab da nak kawin. Sekurangnya tirah tahu lepasni ada org lain yang akan lebih teruk dibuli zam drpd tirah hahhahaahahhahah

    Kepada ijmal, jaga kawan baik sy elok2 yaaaa.

    Tahniah zamzam dan ijmal. Semoga bahagia hingga ke syurga ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ

    Reply
  13. Selamat menempuh hidup baru zamzam & pasangan, semoga selalu menjadi bidadari tebaik untuk suami tercinta.Barakallahu lakum wa baraka alaikum.. Semoga menjadi kelurga yang Sakinah, Mawaddah, Warrahmah.. Aamin โ™ฅ๏ธ

    Reply
  14. Selamat pengantin baru โœจ
    Tahniah ijmal dan pasangan~
    Semoga kekal till Jannah dan menjadi isteri&suami yg mithali!

    Reply
  15. Assalamualaikum..
    Saya wakil komander..
    Mengucapkan ribuan tahniah kepada zam zam sekeluarga..
    Semoga bahagia dunia dan akhirat..
    Daripada:
    Ikan josh..

    Reply
    • Congrats zam dan partner! Semoga dipermudahkan segala urusan. Bahagia bersama dunia akhirat. Dan saling melengkapi antara satu sama lain ๐Ÿ˜‡ May Allah bless your marriage โค Maaf tak dpt nak mai. Anyways tenciuu sudi jemput titerr ๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™

      Reply
  16. ุจุงุฑูƒ ุงู„ู„ู‡ ู„ูƒู…ุง ูˆุจุงุฑูƒ ุนู„ูŠูƒู…ุง
    ูˆุฌู…ุน ุจูŠู†ูƒู…ุง ููŠ ุฎูŠุฑ

    Reply
  17. Tahniah zamzam dan pasangan! Alhamdulillah, zam yg kahwin dulu rupanya ๐Ÿ˜ May Allah bless your marriage till jannah ๐Ÿ’•

    Reply
  18. OMO! ZAM!!! Betul ke oak nak kahwin ni??? Hahahahahahhahaahha tahniah zam! Koi tahu oak akan jadi isteri yang terbaik. Sayang oak sangat sangat

    Reply
  19. Congratulations ijmal and zamzam sayanggg.. Moga dipermudahkan segala urusan and hope that everything will went very well.. Dah kahwin tu jangan la lupakan lily the cute girl ni kayyyy.. Mucho โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ

    Reply
  20. May you on your wonderful journey,start to build a happy new life together with your man, and lives a lifetime of happiness.. ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ

    Reply
  21. Tahniah Zam Zam dan Ijmal…semoga sentiasa kekal bahagia hingga ke akhirnya.

    Reply
  22. Tahniah Kak Long dan pasangan.. Kak Yamin doa kak long bahagia dunia akhirat.. Kak yamin sayang adik2 kak Yamin

    Reply
  23. Tahniahh!!! โœจ
    Kak zam zam ku sayang!
    Semoga semuanya dipermudahkan & Berbahagia bersama suami tersayang hingga ke syurga๐Ÿ’•

    p/s : Jaga kakak saya elok-elok ye, sebab dia jaga saya dengan baik sangat.

    โค๏ธSelamat Pengantin Baruโค๏ธ

    Reply
  24. Congratulations to you! โค๏ธ๐Ÿ’ฏ Omygod sumpah tak percaya you are getting married! May Allah bless both of you and having a blissful family.

    Reply
  25. Ijmal tak sangka dah nak kawin. Aku ingat ku masih adik adik almaklumlah anak bongsu en huhuhuuhu. Tahniah geng may Allah bless you and your future wife.

    Reply
  26. Huwaaaaaaaa congrates zam zammmmmmm โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ

    Reply
  27. Congrats Zam Zam and Ijmal. May Allah ease everything and live happily ever after ๐ŸŽ‰๐Ÿ’–๐Ÿ’

    Reply
  28. WAHH IJMAL!! Ingat Khaireen lagi tak? Tahniah ijmal.. Semoga lancar majlis pernikahan ijmal.. Minta maaf sangat tak dapat datang sebab sekarang dekat KL. Anyways, tahniah once again.. Insya Allah kalau ada rezeki, jumpa lagi..

    Reply
  29. ุงูŽู„ู’ุญูŽู…ู’ุฏูู„ูู„ู‘ู‡ู, barakallah to both of you! Semoga perkahwinan ini diberkati Allah dan berkekalan dengan izinNya. sorry tak dapat datang kerana masih lagi di Shah Alam ketika ini, anyway tahniah ๐ŸŒป

    Reply
  30. Tahniah rakan2 ku.๐Ÿ˜
    Alhamdulillah, semoga jodoh berkekalan sampai ke jannah๐Ÿ˜Š.

    Reply
Tinggalkan ucapan :